Erdoğan Cidde’ye gitti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Erdoğan Cidde’ye gitti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Suudi Arabistan’a iki günlük resmi ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Riyad’dan ayrılarak Cidde’ye geçti. Erdoğan, önce Mekke’ye gidecek ardından Medine’yi ziyaret edecek.

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’daki programını tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu gece Cidde’ye geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan daha sonra Cidde Kral Abdülaziz Havalimanı’ndan Kraliyet Misafirhanesi’ne hareket etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın ki Cidde taslak programında İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri İyad Madani’yi kabul yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Cidde Kral Abdülaziz Havalimanı’ndan Medine’ye geçecek. Peygamber Efendimizin Medine’deki kabri Ravza-i Mutahhara’yı ziyaret edeceği öğrenilen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyetin aynı gün öğleden sonraki saatlerde İstanbul Atatürk Havalimanı’na hareket edeceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...