Demirel, Terim'den cevap bekliyor

Düzenleyen:
Demirel, Terim'den cevap bekliyor

SPOR Haberleri

Sahayı terk ettiği günden beri Milli Takım'a çağırılmayan Volkan'ın EURO 2016 hayaline Fatih Hoca da sıcak bakıyor. Ancak tecrübeli kaleci hayal kırıklığı da yaşayabilir.

Kazakistan maçı öncesi TT Arena'da taraftarların küfürlü protestosu yüzünden maça çıkmayan ve o maçtan sonra da ay-yıldızlı takımın yüzünü bir daha görmeyen Volkan Demirel'in EURO 2016 hayali, Fatih Terim'in iki dudağı arasından çıkacak sözlere bağlı. Galatasaray'ın stadında o zaman henüz yaşını dahi almamış kızına küfür edilince maç başlamadan sahayı terk eden Volkan Demirel bir yılı aşkın süredir,  Milli Takım'a davet edilmemişti. Ancak ay-yıldızlılar EURO 2016 biletini alınca işin rengi değişti. Kariyerinin son büyük turnuva fırsatını kaçırmak istemeyen Volkan Demirel, göreve hazır olduğunu söyleyip, Fatih Hoca'dan bu konuda randevu talep edince, Terim de tecrübeli oyuncuyu geri çevirmedi.
Öncelik Babacan'ın
Önümüzdeki günlerde Riva'da gerçekleşmesi beklenen Terim-Volkan zirvesinden çıkacak sonuç hakkında hiç kimse kesin bir şey söyleyemiyor. Ancak Fatih Hoca'ya yakın kaynaklara göre, Terim'in randevu talebini kabul etmesi, Volkan Demirel'in yeniden ay-yıldızlı formayı giyme ihtimalini yüzde 51'e çıkarmış durumda. Volkan'a kırgın olan Terim, uzun zamandır birlikte yürüdüğü Volkan Babacan'a karşı vefasızlık etmek istemese de milli başarıyı her şeyin üzerinde tuttuğu için Demirel'in talebine olumlu cevap verebilir. Fakat Fransa'da ses getirecek bir performans hedefleyen Fatih Terim, Volkan'a kapıyı açsa dahi 1 kaleci pozisyonu Volkan Babacan'ın olacak. Tabii, Demirel'e bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür edilerek konunun kapanması da yüksek ihtimal.  Karar ne olursa olsun Fatih Hocanın bu konudaki açıklamayı son anda yapması bekleniyor.
    > M.Emin ULUÇ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...