Yeni Anayasa turu başlıyor

Düzenleyen:
Yeni Anayasa turu başlıyor

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni anayasa, TBMM İç Tüzüğü ve reformlarını görüşmek üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bugün saat 13.00’da bir araya gelecek.

Davutoğlu, Kılıçdaroğlu’nun yeni anayasa konusundaki görüşlerini alacak, izlenecek yöntem konusunda görüş alışverişinde bulunacak. CHP ile yapılan istikşafi görüşmelerde HSYK’nın yapısına ilişkin ön çalışma yapılması kararlaştırılmıştı, bu bağlamda HSYK’nın yapısı da gündemde olacak. TBMM’nin iç tüzüğü de ele alınacak diğer diğer bir konu olacak.  Davutoğlu, 28 Kasım’da Kılıçdaroğlu ve Bahçeli ile Meclis’te ayrı ayrı bir görüşme gerçekleştirmişti. Davutoğlu’nun iki liderle bu görüşmede kalıcı bütçe konusunda fikir alışverişinde bulunduğu öğrenilmişti. Kılıçdaroğlu dünkü grup toplantısında, “Sayın Davutoğlu’nun neler söyleyeceğini doğrusu bizler de merak ediyoruz. Başkanlık sistemiyle ilgili gelecekse nasıl bir başkanlık sistemiyle gelecek? Baştan söylüyorum bana anlattıklarını gelip sizlerle paylaşacağım” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...