Beşiktaş için her şeyden vazgeçtiler!

Beşiktaş için her şeyden vazgeçtiler!

SPOR Haberleri

Devre arası için tüm çalışmalarını Dnipro'da forma giyen kaleci Boyko ve stoper Douglas üzerinde yoğunlaştıran Beşiktaş Yönetimi, iki oyuncunun transferinde mutlu sona adım adım yaklaşıyor.

Siyah­ Beyazlı kulübe gelmeyi çok isteyen ve bu nedenle geçtiğimiz günlerde senelik ücretlerinde indirim yapmayı kabul eden Boyko ile Douglas’ın son olarak kulüplerindeki birikmiş alacaklarından vazgeçtikleri ortaya çıktı.

Kariyerlerinde yeni bir sayfa açmak isteyen iki oyuncunun, Dnipro’daki alacaklarından feragat ettikleri ve bu nedenle Ukrayna kulübü tarafından bonservis bedellerinde indirim yapılacağı belirlendi. Yeni yıl öncesi Ukrayna’dan güzel haberler alan Beşiktaş Yönetimi bu gelişmeler üzerine 2016’nın ilk günlerinde öncelikle Boyko ve Douglas’ın transferini bitirmeye çalışacak.

Bu arada Boyko ve Douglas’a alternatif isimlerle de görüşmeye devam eden siyah­beyazlılar, Milan’da forma giyen stoper Zapata’yı da gündemine aldı. 1.87 boyundaki Kolombiyalı oyuncuyu, Douglas’a alternatif olarak belirleyen Beşiktaş’ın, Ukrayna’daki gelişmelere göre Zapata için adım atabileceği vurgulandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...