Sivas'ta beyaza büründü

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Sivas'ta beyaza büründü

YAŞAM Haberleri  / DHA

SİVAS'ta dün gece başlayarak sabah saatlerine kadar etkisini sürdüren kar yağışı, cadde ve sokakları beyaza bürüdü.

Sivas'ta dün gece başlayan kar yağışı sabaha kadar aralıklı olarak devam etti. Kent merkezini beyaza bürüyen kar, işe gidenlerin zor anlar yaşamasına neden olurken trafik akışı da yavaşladı. Sivas Belediyesi ekipleri ise kent meydanında kar küreme ve tuzlama çalışması başlattı. Bazı aileler kar yağışı altında fotoğraf çektirerek bu anı ölümsüzleştirdi. Şehirlerarası yollarda da karayolları ekipleri ulaşımda aksaklıklar yaşanmaması için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Hava sıcaklığının sıfırın altında 5 derece olarak ölçüldüğü kentte gün boyu ve yarın da kar yağışının devam etmesi bekleniyor.

ŞUŞEHRİ İLÇESİ'NDE OKULLAR TATİL
Kar yağışı nedeni ile Suşehri İlçesi'ndeki okullar bugünden öğlenden itibaren 1.5 gün tatil edildi. Kaymakamlık'tan yapılan açıklamada bugün öğlen 12.00'den itibaren ilçedeki tüm okulların 1.5 gün süreyle tatil edildiği duyurulurken, ayrıca kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de izinli sayılacağı açıklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...