Otomobilin çarptığı anneyle kızı yaralandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Otomobilin çarptığı anneyle kızı yaralandı

YAŞAM Haberleri  / AA

Bartın'da yolun karşısına geçtikleri sırada otomobilin anne ile 4 yaşındaki kızına çarptığı kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı

Bartın'da yolun karşısına geçtikleri sırada otomobilin çarptığı anne ile 4 yaşındaki kızı yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasınca da kaydedildi. Alınan bilgiye göre, Gölbucağı Mahallesi Çatmaca Kavşağı'nda Hasan Ece (45) yönetimindeki otomobil, 2 çocuğuyla karşıya geçmek isteyen Kadriye Baydar'a (40) çarptı. Yaralanan anne Baydar ve 4 yaşındaki kızı Şevval Baydar, ambulansla Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yaralı anne ve kızının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Bu arada kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, anne Baydar'ın, havada takla atarak yere düşmesi, hafif yaralanan kızının annesinin yanına koşması ve çevredeki vatandaşların yardım etmesi yer alıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...