Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da birazdan trafiğe çıkacaklar dikkat!

Düzenleyen:
İstanbul'da birazdan trafiğe çıkacaklar dikkat!

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da etkisini sürdüren kar yağışı trafiği kilitledi. Özellikle köprüye çıkan bağlantı yolları durma noktasına getirdi.

Kar yağışının etkisini daha fazla gösterdiği Anadolu yakasına geçen sürücüler neye uğradığını şaşırdı. Bu bölgede trafik yoğunluğu daha fazla... Sabah saatlerinden itibaren etkisini sürdüren kar yağışı, trafiği durma noktasına getirdi. Anadolu Yakası'nda bazı ilçelerde kar yağışından dolayı trafik yoğunluğu oluştu. Özellikle Üsküdar'ın yüksek kesimlerinde bazı yollar kilitlendi. Kar yağışı etkisini sürdürürken, tuzlama yapan araçlara rağmen trafiğin durma noktasına geldiği görüldü. Öğrencileri taşıyan servis şoförleri, "Saat 15.00'te öğrencileri aldım. Hala gidemedik. Trafik çok yavaş" dedi. Üsküdar, Altunizade Kavşağı ve Boğaziçi Köprüsü yolunda kar nedeniyle uzun kuyruklar oluştu. Trafik durma noktasına gelirken, tuzlama araçları yolları tuzlamaya devam etti.
İstanbul'da birazdan trafiğe çıkacaklar dikkat!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...