Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamsiler Rusya’ya yöneldi: Fiyatı iki katına çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Hamsiler Rusya’ya yöneldi: Fiyatı iki katına çıktı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Hamsi kolonilerinin Karadeniz sahilinden Rusya taraflarına yönelmesi üzerine hamsinin kilogram fiyatı bugün 10 liranın üstüne çıktı.

Alaplı ilçesinde balıkçılık yapan Erkan Yılmaz, son dönemde balık fiyatlarında ciddi artışlar görüldüğünü söyledi. Özellikle hamsinin kilogram fiyatının kısa süre öncesine kadar 5 lira olduğunu belirten Yılmaz "Hamsi Rusya’ya kaçtı ,denizlerimiz biraz sıcak soğuk denizleri sever Bu yüzden fiyatları yükseldi. Yaklaşık 1 ay önce bolluk yaşandığı günlerde hamsinin fiyatı 5 TL ye kadar düşmüştü şu anda ise hamsi oldukça azaldı" diye konuştu. Erkan Yılmaz konuşmasının devamında "Vatandaşın fiyatın yüksek olmasından şikayetçi tezgaha gelip fiyatı soran almadan gidiyor" dedi. Geçmiş dönemlerde Nisan ayına kadar hamsi satıldığını söyleyen Yılmaz "Yılbaşı gelmeden hamsi bitti. Tezgahlarda Balık fiyatları yükselince aldığımız balığı haliyle satamıyoruz, diyelim ki bir aile 2 kilo hamsi alsa 20 TL ödemek mecburiyetinde kalıyor " diye konuştu

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...