Hakkari'de de okullar yarın tatil edildi

Düzenleyen:
Hakkari'de de okullar yarın tatil edildi

YAŞAM Haberleri

Hakkari’de yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.

Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada, etkili olan kar yağışı nedeniyle 23 köy ve 46 mezra yolunun ulaşıma kapandığı belirtildi. Açıklamada, “İlimiz merkez ve bağlı köylerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda (Yatılı Eğitim Kurumları hariç) eğitim öğretime 31 Aralık 2015 Perşembe günü bir gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personeller de idari izinli sayılacaktır” denildi.

SİVAS’TA İKİ İLÇEDE OKULLAR TATİL EDİLDİ
Sivas’ta olumsuz hava şartları nedeniyle Akıncılar ve Gölova ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.Olumsuz hava koşulları ve kar yağışı dolayısıyla Akıncılar ve Gölova’daki ilk ve orta dereceli okullarda yarın tam gün eğitime ara verildi. Kamuda çalışan hamileler ile engellilerinde yarın izinli sayılacağı belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...