Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cenazeye giden 23 kişi karda mahsur kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cenazeye giden 23 kişi karda mahsur kaldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Kastamonu'nun Bozkurt ilçesine bağlı Şeyhoğlu köyüne akrabalarının cenazesine giden 23 kişi, kardan kapanan yolda 5 saat mahsur kaldılar.

Bir gün önce akrabalarının cenazesini defnetmek için İstanbul’dan Şeyhoğlu köyüne gelen 23 kişi, bu sabah kar yağışının başlaması nedeniyle ilçe merkezine 22 kilometre uzaklıktaki Şeyhoğlu köyünden dönmeye çalışırken yolda mahsur kaldılar. Durumu haber alan Bozkurt Köylere Hizmet Götürme birliği ekipleri karla kapanan yolu greyderle 5 saatte açarak mahsur kalan 23 kişiyi kurtardılar. Mahsur kalanlardan Dursun Açil, “4 araçla 23 kişi akrabamızın cenazesi için dün köye gitmiştik geceyi köydeki evlerimizde geçirdik. Sabah kar yağışını görünce acil dönmeye karar verdik. Köyden 4 kilometre ilerledikten sonra Şeyhoğlu köyü At Depti mevkiinde mahsur kaldık. Cep telefonunun çektiği yerden durumu bildirdik. 5 saat sonra bize ulaşarak kurtardılar” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...