Bilal Erdoğan, okçuluk kulübünü ziyaret etti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bilal Erdoğan, okçuluk kulübünü ziyaret etti

GÜNDEM Haberleri  / AA

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Balıkesir Karesi Spor Atlı Okçuluk Kulübü'nü ziyaret etti.

Karesi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ensar Vakfı Bandırma Şubesi'ne ait kız öğrenci yurdunun açılış töreni için Bandırma ilçesine gelen Erdoğan, daha sonra Balıkesir'in merkez ilçesi Karesi Belediyesi bünyesindeki Karesi Spor Atlı Okçuluk Kulübü'nü ziyaret etti. Burada, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tarafından karşılanan Erdoğan, kulüp ve etkinlikleri hakkında bilgi aldı. Atıcılık ve binicilik gibi sporların geleneksel ata sporu olduğunu ifade ede Erdoğan, gençlerin bu tür sporlara yönlendirilmesi gerektiğini söyledi.
Başkan Yılmaz, Erdoğan'ı Mayıs 2016'da Karesi Belediyesi tarafından yapılacak olan Atlı Okçuluk ve Savaş Sanatları Festivali'ne davet etti.
Erdoğan, daha sonra sporcularla fotoğraf çektirdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...