Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

D-650 Karayolu’nda trafik felç!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
D-650 Karayolu’nda trafik felç!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sakarya’da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, D-650 Karayolu’nda hayatı felç etti. Yüzlerce araç ve yolcunun beklediği yolda, hasta taşıyan ambulans da mahsur kaldı.

D-650 Karayolu yoğun kar yağışı sonrası çift taraflı trafiğe kapandı. Yolun karla kaplanması sonucu karayolu tamamen kullanılmaz hale geldi. Yüzlerce otobüs, minibüs ve TIR yolda kalırken, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Kalp krizi sebebiyle Pamukova İlçe Devlet Hastanesi’nden Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen hastanın bulunduğu ambulans da yolda mahsur kaldı. Emniyet şeridinde ilerlemek isteyen ambulansın geçişi için polis ekipleri seferber oldu. Aracıyla ambulansı takip eden hastanın damadı ise bir saattir yolda olduklarını söyledi.

Yaklaşık 3 saattir kapalı olan D-650 karayolunda, karayolları ve polis ekiplerinin yol açma çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...