Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terim: Evde İmparator değilim

Düzenleyen:
Terim: Evde İmparator değilim

SPOR Haberleri

“Eşimin kurallarına uyarım. Televizyon karşısında eşofmanı giyip dizimi izlerim, zeytinyağlı barbunyaya özel bir ilgim var”

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Alem FM ve LİG Radyo ortak yayınında Adem Metan'ın programına misafir oldu. Sert mizacıyla tanıdığımız Terim, kendisi hakkında bilinmeyenleri anlattı. Futbol dünyasında "İmparator” olarak anılan Fatih Terim, evde 'İmparatoriçe' eşi Fulya Terim'in kararlarına uyduğunu belirtti. Yemek zevkinden de bahseden Terim, içinde pişmiş soğan olmayan her yemeği sevdiğini belirtti. Terim “Zeytinyağlı barbunyayı çok seviyorum. Ayrı bir ilgim ve düşkünlüğüm var" derken iyi bir TV izleyicisi olduğunu da dile getirdi. Avrupa ve ülkemizde oynanan maçları takip ettiğini söyleyen tecrübeli futbol adamı, fırsat buldukça sevdiği dizileri de izlediğini kaydetti.
Dizileri takip ediyor
Terim, “Muhteşem Yüzyıl ve Kiralık Aşk dizilerini izliyorum. Ancak dizideki karakterlerle ilgili eşime çok soru sorunca başka odada TV izlemeye gidiyor” diyerek bu duruma çare aradığını da saklamadı. Fanuslarda yaşamadığını da kaydeden Terim, "Ne ailem ne de ben ayrı değiliz. Eşofmanımı giyip dizimi izlerim, arkadaşlarımla oturur sohbet ederim. Bakarsınız kapı çalınmış Buse ve eşi yürüyerek evimize gelmiş” diyerek herkes gibi bir hayatı olduğunu ifade etti. Bu arada Terim, 5 Ocak’ta yapacağını açıkladığı basın toplantısını “Hedefe yönelik birkaç önemli projeyi daha netleştirerek kamuoyu ile paylaşılabilir hale getirebilmek için ileri bir tarihe almanın doğru olacağı kanaatindeyiz” diyerek iptal etti.

TAKLİTLERDEN SAKININ
Terim, birçok komedyen tarafından taklidinin yapıldığının hatırlatılması üzerine, ”Sınırları mizah içinde olan başarılı taklitleri takdir ederim. Maksadını ve edep sınırlarını aşanları hoş görmem. Bazen çok güldüğüm oluyor. Siz yine de taklitlerden sakının” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...