Adana'da bir araçtan cephanelik çıktı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Adana'da bir araçtan cephanelik çıktı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da PKK'lı teröristlerin sık sık korsan gösteri yaptığı mahallede bir araçta 6, tabanca ve 7 pompalı tüfek ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yüreğir Araştırma Ekipleri bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da sokağa çıkma yasağını bahane ederek korsan gösteri yaptığı mahallelerde önlem almaya başladı. Sivil olarak mahallelerde gezen polis bir araçtan şüphelendi. Polis aracı takip ettikten sonra durdurup arama yaptı. Yapılan aramada araçta 6 tabanca ve 7 pompalı tüfek bulundu. 
Araç sürücüsü V.Y. (28) gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Burada yapılan ilk sorguda zanlı bir kişinin kendisine telefonla ulaşarak tabanca ve tüfek istediğini adres verdiğini adrese geldiğinde de kendisini tekrar arayacağını söylediğini ancak bir daha aramadığını söylediği öğrenildi. Polis zanlıyı PKK yandaşlarının korsan gösteri yaptığı mahallede yakalamasından dolayı tabancaların ve pompalı tüfeklerin korsan gösteri sırasında polise karşı kullanılacağı ihtimali üzerinde duruyor. 
Zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...