İstanbul'da kar etkisini arttırdı, araçlar yollarda mahsur kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul'da kar etkisini arttırdı, araçlar yollarda mahsur kaldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

​İstanbul'da etkisini artıran kar yağışı nedeniyle trafiğe çıkan araçlar yollarda mahsur kaldı. Bazı sürücüler ise buz tutan yollarda ilerlemekte güçlük çekti.

İstanbul'da gece boyu devam eden kar yağışı sabaha karşı etkisini iyice artırdı. Dün akşam hızını iyice artıran ve tüm kenti beyaza bürüyen kar yağışı devam ediyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle kısa sürede yollarda kar birikintileri oluştu. Kar nedeniyle ise trafik felç oldu. Ara sokakların karla kaplı olması nedeniyle araçlar, ilerlemekte güçlük çekti. Ataşehir'de bir cip ise buzla kaplı yolda ilerleyemeyip mahsur kalınca sürücünün yardımına yoldan geçen bir vatandaş koştu. Yoldan geçen vatandaşlar mahsur kalan cipi itmeye çalıştı. Bir halk otobüsüyle, servis aracı da yolda kaldı. Halk otobüsü sürücüsü yolların buzlanmadığını iddia etti. Yollarda ilerlemeye çalışan vatandaşların karla imtihanı sürüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...