Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polisler tesisleri ablukaya aldı!

Polisler tesisleri ablukaya aldı!

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ı protestoya gelecek olan taraftarlar için tesislerde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Yüzden fazla çevik kuvvet polisi Gençlerbirliği Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nin içini ve dışını ablukaya aldı, protestoya gelecek olan taraftarları bekliyor.

Polisler tesisleri ablukaya aldı!

Gençlerbirliği Spor Kulübü'nde yaşanan gelişmeler üzerine dün sosyal paylaşım sitelerinden örgütlenen taraftarlar bu sabah 10.30'da protesto gerçekleştirecekti. Ankara emniyetinin aldığı yoğun güvenlik önlemleri nedeniyle protesto yapması beklenen taraftarlar henüz tesislere gelmedi. Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün bazı yöneticilerinin Başkan Cavcav'a yönelik yapılacak olan protestoyu engellemek için taraftar liderleriyle konuştuğu ancak taraftarların ne karar verdiği henüz netlik kazanmadı. Taraftarların durumu değerlendireceği ve protestoyu yapıp yapmayacaklarına öğleden sonra karar verecekleri öğrenildi. Öte yandan çevik kuvvet polisleri yaşanan gelişmelerin ardından Gençlerbirliği Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nden ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...