İşte 2016 yılına giren ilk ülke

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İşte 2016 yılına giren ilk ülke

DÜNYA Haberleri  / İHA

Yeni Zelanda TSİ 13.00 itibarıyla 2016’ya ‘Merhaba’ diyen ilk ülkelerden oldu. Ülkenin en büyük kenti Auckland’daki Sky Tower’dan atılan havai fişekler yeni yılın ilk gecesini aydınlattı.

Yeni yıla giren ülkeler TSİ 12.00 itibarıyla Pasifik Okyanusundaki ada ülkeleri olan Samoa ve Kiribati olurken bu ülkelerden bir saat sonra Yeni Zelanda 2016'yı karşıladı. Yeni Zelanda'nın en büyük kenti Auckland'da havai fişek gösterisi düzenlendi. Sky Tower'dan atılan havai fişekler renkli görüntüler oluşturdu. Yeni Zelanda'nın başkenti Wellington'da ise yeni yıl yine havai fişeklerle karşılandı. 
Avustralya’nın en büyük şehri Sidney 2016’yı havai fişek ve ışık gösterileriyle karşıladı. TSİ 15.00’te Sidney limanında binlerce kişi toplandı ve yeni yıla coşkuyla merhaba dedi. 2016’yı karşılayan ilk büyükşehir olan Sidney’de her yıl milyonlarca dolarlık organizasyona ev sahipliği yapan havai fişek gösterisi izleyenleri büyüledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...