Erdoğan Karakaya için Yasin-i Şerif okuttu

Düzenleyen:
Erdoğan Karakaya için Yasin-i Şerif okuttu

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'daki temaslarını tamamlayarak özel uçak "TUR" ile TSİ 13.05'de Türkiye'ye hareket etti.

Erdoğan'ı, Medine Uluslararası Prens Muhammed Bin Abdulaziz Havalanı'nda, Türkiye'nin Riyad Büyükelçisi Yunus Demirer ve Cidde Başkonsolosu Fikret Özer ile diğer ilgililer uğurladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş da Türkiye'ye gitti. Erdoğan'ın heyetinde yer alan ve geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya'nın da cenazesi Türkiye'ye getiriliyor.

HASAN KARAKAYA İÇİN YASİN-İ ŞERİF OKUTTU

Arabistan'daki programı bugün sona eren Erdoğan, Hasan Karakaya'nın cenazesinin de yer aldığı uçakta Yasin-i Şerif okuttu..

CENAZESİ FATİH CAMİSİ'NDEN KALKACAK

Hasan Karakaya'nın cenazesi uçakla İstanbul'a götürülecek. Cenazesi ise yarın Fatih Camisi'nden öğle namazının ardından kılınacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...