Vasip Şahin: Şu ana kadar İstanbul'da ciddi hiçbir olay yaşanmadı

Vasip Şahin: Şu ana  kadar İstanbul'da ciddi hiçbir olay yaşanmadı

GÜNDEM Haberleri

Taksim Meydanı'na gelerek çalışmaları yerinde inceleyen İstanbul Valisi Vasip Şahin, polislerin yeni yılını tebrik etti.

İstanbulluların huzuru ve güvenliği için çalıştıklarını belirten Vali Şahin, "Şu ana kadar İstanbul'da ciddi hiçbir olay yaşanmadı. İstanbul'da gayet rahat ve huzurlu bir yılbaşı geçiriyoruz" dedi. 
İstanbul Valisi Vasip Şahin, Taksim Meydanı'na gelerek burada görev yapan polislerin yeni yılını kutlayarak, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Vali Şahin burada İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve Taksim'de çalışan emniyet görevlileri tarafından karşılandı. Polisleri selamlayan Vali Şahin daha sonra polislerle tek tek tokalaşarak yeni yıllarını kutladı. 
VALİ ŞAHİN'DEN POLİSLERE TEŞEKKÜR 
Vali Şahin burada polislere hitaben yaptığı konuşmada, "Özveriyle çalışıyorsunuz, emeklerinize sağlık. Bütün bir yıl boyunca bu gayreti gösterdiniz. Her birinizin şahsında burada olmayan, ilimizin değişik bölgelerinde görev yapan tüm meslektaşlarınıza iyi yıllar diliyorum. Göstermiş olduğunuz gayret için teşekkür ediyorum" dedi. 
Daha sonra basın mensuplarının yeni yılını kutlayan Vali Şahin, "Sizlere özellikle teşekkür ediyorum. Kamuoyu bilgi edinme hakkını sizin kanalınızla kullanıyor. Dolayısıyla sizler bu kamu görevini yerine getirirken her türlü fedakarlığı, gayreti gösterdiniz" diye konuştu. 
"İSTANBULLULARIN HİZMETİNDEYİZ" 
Ziyaretiyle ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Vasip Şahin, "Bugün arkadaşlarımıza hem bulundukları noktalarda hem bir ziyaret, hem iyi seneler dilemek üzere geldik. Bildiğiniz gibi 2015 yılında polis memurlarımız çok yoğun çalıştılar. İstanbul'un ve İstanbulluların huzur ve sükunet içerisinde yaşamaları için burada hayatın olağan akışıyla devam edebilmesi için her türlü fedakarlığı yaptılar. Çoğu zaman mesainin dışında da ek görev yaptılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bütün arkadaşlarımız İstanbul'un ve İstanbulluların hizmetindeyiz" şeklinde konuştu. 
Vali Şahin, "İnşallah 2016 yılında da İstanbulların daha rahat yaşadığı İstanbul görürüz. Bütün gayretlerimiz bu yöndedir. Gerek emniyet mensuplarımız, gerek jandarmamız güvenlik noktasında, trafik noktasında bu gayreti gösteriyor. Diğer kamu hizmeti üstlenen kurumlarımız her konumda olan bütün kamu görevlileri İstanbul'un ve İstanbulluların hizmetindedir. İstanbulluların daha rahat bir 2016 yılı geçireceğini ümit ediyorum, inanıyorum. İstanbullulara iyi seneler diliyorum" dedi. 
"HUZURLU BİR YILBAŞI GEÇİRİYORUZ" 
İstanbul'da herhangi bir ciddi problemin yaşanmadığını ifade eden Vali Şahin, "Şu ana kadar İstanbul'da ciddi hiçbir olay yaşanmadı. İstanbul'da gayet rahat ve huzurlu bir yılbaşı geçiriyoruz. İnşallah bu hep böyle devam edecek ama gerçekten arkadaşlarımız İstanbulluların yılbaşını rahat geçirebilmesi için çok yoğun çalışıyorlar. Şu anda bizim neredeyse 22 bin polisimiz sokaklarda görev yapıyor" dedi. 
Vali Şahin daha sonra buradan ayrıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...