Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

T. Telekom 225 milyon liraya tatlıya bağladı

Düzenleyen:
T. Telekom 225 milyon  liraya tatlıya bağladı

Ekonomi Haberleri

Türk Telekom Grubu şirketleri ile Turkcell Grubu şirketleri arasında devam eden muhtelif davalar, icra takipleri ve ihtilafların karşılıklı sulh ile çözümlenmesi konusunda taraflar arasında sulh protokolü imzalandı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, Türk Telekom,  Avea ve TTNET ile Turkcell Grubu şirketlerinden Turkcell İletişim Hizmetleri, Superonline, Kule Hizmet ve İşletmecilik arasında devam eden muhtelif davalar, icra takipleri ve ihtilafların karşılıklı sulh ile çözümlenmesi konusunda tarafların mutabık kaldığı ve bir sulh protokolü imzalandığı bildirildi. Bu protokol ile Turkcell İletişim Hizmetleri tarafından, Türk Telekom Grubu'na toplam 225 milyon TL ödeme yapılacağı belirtilen açıklamada, Türk Telekom Grubu tarafından Turkcell Grubu şirketlerine ise bir ödeme yapılmayacağı ifade edildi. Turkcell İletişim Hizmetleri tarafından yapılan açıklamada ayrıca Turkcell İletişim Hizmetleri'nin 30 Eylül 2015 tarihli finansallarında söz konusu davalar için ayrılmış bulunan toplam karşılık tutarının yaklaşık 161 milyon TL olduğu kaydedildi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...