HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Dursun Özbek meydan okudu!

Dursun Özbek meydan okudu!
Dursun Özbek, Galatasaray, Haber

SPOR Haberleri

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, birlikte hareket ettiklerinde karşılarında hiçbir gücün duramayacağını bildirdi.

Özbek, sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan yeni yıl mesajında, 2015'in kulüpleri için unutulmaz bir yıl olduğunu belirterek, "Süper Lig'de 20. şampiyonluğunu kazanarak formasına dördüncü yıldızı takma onuruna erişen ilk takım olduk. Türkiye Kupası'nı ve Süper Kupa'yı müzemize götürdük. Tüm bunları, pek çok camia için gerilimle eş değer olan ama Galatasaray'da her zaman bir bayram havasında geçen seçim ortamında gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.

Önlerinde yeni bir dönemin olduğunu vurgulayan Özbek, "Bu hem daha büyük hedeflere birlikte yürüyeceğimiz hem de yıllardır ötelenen reform hamlelerini gerçekleştireceğimiz, Galatasaray için yeni gelir modelleri oluşturacağımız, tesisleşme hamlesine hız vereceğimiz bir dönem olacak. Dünden daha çok çalışacağız, daha çok mücadele edip daha fazla yorulacağız ama her zaman olduğu gibi yine biz kazanacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Camia olarak kenetlenerek yeni zaferlere koşacaklarını anlatan Özbek, şunları kaydetti:

"Sahada emek veren sporcusuyla, her biri ülkenin en iyisi olan teknik adamlarıyla, elini taşın altına koyan yöneticileriyle, kenetlenen genel kurul üyeleriyle ve her koşul altında sarı- kırmızı formanın peşinden yürüyen büyük taraftarıyla yeni zaferlere koşacağız. Başta rakiplerimiz olmak üzere herkes şunu gayet iyi biliyor; Galatasaray kenetlendiğinde, Galatasaray ailesi tek yumruk olduğunda karşısında hiçbir güç duramaz. 2016 yılının kulübümüz açısından büyük bir yenilenmenin, adeta bir yeniden doğuşun sembol yılı olacağına inancımla tüm camiamıza mutlu, sağlıklı ve başarılarla dolu bir sene diliyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...