Beşiktaş'a çifte 2016 hediyesi

Beşiktaş'a çifte 2016 hediyesi

SPOR Haberleri

Teknik direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda takıma yeni bir kaleci ve stoper kazandırmak için uzun süredir çalışma yürüten Siyah-Beyazlılar, amacına ulaştı.

İki futbolcunun da Türkiye temsilcisi olan Malik Arutyunov, FANATİK'e yaptığı açıklamada, Siyah-Beyazlı yönetimle el sıkıştıklarını belirterek, 'Boyko ve Douglas Beşiktaş'la her konuda anlaşmaya vardı. İki oyuncumuz da Beşiktaş'ta forma giyebilmek için kendi alacaklarından vazgeçti. Büyük fedakarlıklar yaptılar. 2 oyuncu da Beşiktaş'ın formasını giymeye hazır. Gelecek hafta Beşiktaş'ın kampına katılacaklar" diyerek müjdeyi verdi.

'Diğer iddialar gerçek değil'
Boyko ve Douglas'ın başka takımlarla görüştüğü iddialarının doğru olmadığını belirten Arutyunov, 'Boyko'ya Sevilla, Dinamo Kiev ve Everton'ın; Douglas'ın da Lazio'nun teklifte bulunduğu iddiaları doğru değil. 

Oyuncularımız sadece Beşiktaş'la görüştü. Dnipro'nun sahibi İgor Kolomoisky, aynı zamanda bir siyasetçi olduğu için kendisiyle kolay iletişime geçilemiyor. Bundan dolayı süreç uzun sürdü. Anlaşma yakın zaman içerisinde resmiyet kazanır' ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...