Trabzonspor'dan yeni kampanya

Trabzonspor'dan yeni kampanya

SPOR Haberleri

Trabzonspor yönetiminden "Avni Aker'de Son Devre" kampanyası.

Gelecek sezonun maçlarını yapımı süren Akyazı Stadyumu'nda oynamayı planlayan Trabzonspor'un yönetimi, Avni Aker Stadı'ndaki son sezonun 2'nci yarısının özel kombine kart kampanyasına, "Avni Aker'de Son Devre" adı verdi.

KADIN VE ÖĞRENCİLERE EKSTRA İNDİRİM
Trabzonspor'un kombine biletler için yaptığı açıklama şöyle:
"Yönetim Kurulumuz, 2015-2016 sezonu 2'nci yarı kombine kart fiyatlarını belirledi. Kampanyaya ek olarak Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağımız son devre için kadın, öğrenci ve 61 yaş üstü taraftarlarımıza yüzde 10'luk indirim uygulanacak. Kombine kart satışlarına 5 Ocak 2016 Salı günü saat 10.00'dan itibaren kulübümüz Sadri Şener Merkez binası satış ofisimizde başlanacak."
Açıklamada kombine kartlarda indirime gidilirken, "Avni Aker'de son devre..Sen olmadan olmaz" ifadeleri de kullanıldı. Bordo mavililerde 2'nci yarı kombine kart fiyatları şöyle açıklandı:
"VIP: 1.500, Kapalı orta: 750, Kapalı kenar: 500, Maraton orta: 350, Maraton kenar: 250, kale arkaları: 100 TL."

ONUR VE MUHAMMET'E KUTLAMA
Trabzonspor'un 1 Ocak doğumlu futbolcuları kaleci Onur ve Muhammet Beşir için kulübün internet sitesinden kutlama mesajları yayınlandı. "Mutlu yıllar Onur" başlığıyla yayınlanan mesajda, "1 Ocak 1988 tarihinde doğan kaptanımız Onur Recep Kıvrak'ın doğum gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarı dolu uzun yıllar diliyoruz" ifadesi yer aldı. Muhammet Beşir için ise, "1 Ocak 1997 tarihinde doğan oyuncumuz Muhammet Beşir'in doğum gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarı dolu uzun yıllar diliyoruz" denildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...