Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fener’den taarruz

Düzenleyen:
Fener’den taarruz

SPOR Haberleri

Forvete takviye konusunda kararlı olan sarı-lacivertliler dünya yıldızlarıyla masaya oturacak. Listede Falcao, Damiao, Luiz Adriano, Feghouli ve Balanos gibi isimler var

Sezona tarihin en pahalı kadrosunu kurarak giren Fenerbahçe, şampiyonluk hedefinde bir sapma yaşamamak için ara transferde de kesenin ağzını açtı. Sow'un vedasından bu yana golcü takviyesi isteyen Teknik Direktör Vitor Pereira'nın verdiği liste doğrultusunda temaslara başlayan Sportif Direktör Giuliano Terraneo, çok sayıda isimle görüşüyor. Terraneo'nun listesindeki isimlerin neredeyse tamamı Güney Amerikalı oyunculardan oluşuyor. Bordeaux'nun Uruguaylısı Diego Rolan, Benfica'nın Meksikalısı Raul Jimenez, Pereira'nın öncelikle istediği oyuncular. Bonservisi elinde olan Brezilyalı Damiao, Chelsea'de kiralık oynayan Monaco'nun Uruguaylı efsanesi Falcao da Terraneo'nun temasta olduğu isimler arasında. Milan'ın kiralık listesine koyduğu Luiz Adriano da radarda. Ancak F.Bahçe'nin tek hedefi golcü değil. Diego'ya alternatif arayan sarı-lacivertliler çok sayıda ofansif orta saha oyuncusuyla da pazarlık halinde. Pereira'nın Porto'dan öğrencisi olan Monaco'nun Portekizlisi Moutinho'nun ilk sırada yer aldığı bu listede ise Valencia'nın Cezayirli oyuncusu Feghouli, Ekvator Milli Takımı'nın 10 numarası Miller Balanos yer alıyor. Sarı-lacivertlilerin sürpriz olarak değerlendirilen hamlesi ise stoper çalışması. Kadlec'in biletini kesen Pereira'nın "Uygun bir takviye iyi olur" raporu üzerine yelpazeyi genişleten Terraneo'nun yönetime sunduğu isim Juventus'un gözden çıkardığı Uruguaylı Martin Caceres oldu. Bütün oyuncularla ilgili ön görüşmeleri yapan Terraneo bugün itibariyle seferleri başlatacak ve yüz yüze temasları gerçekleştirecek. Terraneo'ya final aşamasında yönetici Ali Yıldırım eşlik edecek.          > M.Emin ULUÇ

AZİZ YILDIRIM:   Karabulutlar kalkacak
Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin ocak sayısı için kaleme aldığı makalede, 2016'dan yana umutlu olduğunu ifade etti. 3 Temmuz sürecinin 2015'te çöktüğünü vurgulayan Aziz Yıldırım, "Kumpas çöktü. Oyun bitti. Fenerbahçe beraat etti. Şimdi Yargıtay kararını bekliyoruz. Lehimize çıkacağına inandığımız bu kararla birlikte, üstümüze çöken bu karabulutun tamamen kalkacağını umut ediyoruz" dedi.

JOSEF İDDİALI KONUŞTU: Avrupa’da kupa hayal değil

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızlarından Josef de Souza, sarı-lacivertli forma altında büyük başarılar hedefliyor. Ligde şampiyonluktan emin olan sambacı, mevcut kadroyla Avrupa Ligi'nde de zafere ulaşacaklarına inanıyor. Eşi Danielle ve 1 yaşındaki oğlu Nicolas'la İstanbul'da yaşamaktan son derece mutlu olduğunu belirten Souza, "Fenerbahçe'yle 4 yıllık sözleşmem var ama burada 8-9 yıl kalmayı ve kupalar kazanmayı planlıyorum" diyerek hedeflerinin uzun vadeli olduğunu dile getirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...