Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hastaneye yetişemedi, sokakta doğurdu

Hastaneye yetişemedi, sokakta doğurdu

DÜNYA Haberleri

İngltere'de bir kadın, hastaneye yetişemeyip sokakta doğurdu.Olay güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Doğum mahrem bir olay olduğu için çoğu kadın bunu olanca mahremiyet içinde yapmak ister. İngiltere'de Kim Leighton'un ise böyle bir şansı olmadı. Hastaneye yetişemeyip sokakta doğum yapmak zorunda kalan kadın, bu yetmiyormuş gibi tüm olayın güvenlik kameralarına yakalanmasıyla şok oldu.

25 yaşındaki kadını, hastaneye gitmek üzere arabaya doğru ilerlerken Buckinghamshire'da bir alışveriş merkezinin yanında doğum sancıları tuttu. Alışveriş merkezinin güvenlik görevlileri, sallanarak ilerleyen ve yere yığılan kadını önce sarhoş zannettiler. Annesinin de yardımıyla birkaç dakika içinde doğum gerçekleşirken güvenlik görevlileri de hemen battaniye getirdiler ve ambulans gelinceye kadar kadını sıcak tuttular.

Şimdi kadının da kızının da sağlığı iyi. Leighton, "Çocuğum dünyaya nasıl geldiğini sorunca ona yalan söyleyemeyeceğim. Zira her şey filmde apaçık ortada" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...