Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Doğu illeri için kritik uyarı

Düzenleyen:
Doğu illeri için kritik uyarı

YAŞAM Haberleri

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışları birçok şehirde hayatı durma noktasına getirdi. Yetkililerin uyarıları art arda gelirken bazı bölgeler için çok dikkatli olunması çağrısı yapıldı.

CNN Türk Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli'nin aktardığı bilgilere göre en tedbirli olunması gereken yerler Doğu illeri. Yani Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis ve Mardin'i ağır bir kar yağışı bekliyor. 
 
EGE VE AKDENİZ'DE YAĞIŞ ETKİSİNİ GÖSTERECEK
 
Hafta başı Ege ve Akdeniz'de özellikle İzmir, Antalya civarında aşırı yağmur bekleniyor. Yağışların etkili olacağı bölgeler için uzmanlar pazartesi ve salı gününe dikkat çekti
 
İSTANBUL'DA HAVA DURUMU
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün  verilerine göre, İstanbul'da kar yağışının akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği  belirtildi. Bu gece İstanbul'da havanın -4 yarın gece için -2 olması bekleniyor. Pazar günü ise karla karışık yağmur bekleniyor.A

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...