Son aday Meunier

Son aday Meunier

SPOR Haberleri

Kadrosunu mutlaka bir sağ bekle takviye etmeye hazırlanan Galatasaray'da adaylar her gün çoğalıyor. Gündeme gelen son isim, Club Brugge forması giyen Thomas Meunier.

Sağ bek krizini çözmeye kararlı olan Galatasaray Yönetimi, teknik direktör Mustafa Denizli’nin onayladığı liste doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.
Sarı-Kırmızılılar’ın adayları her geçen gün çoğalırken, gündeme gelen son isim; Club Brugge forması giyen Thomas Meunier oldu. 24 yaşındaki Belçikalı futbolcu, sağ bekin yanı sıra stoper olarak da görev yapabiliyor. Ancak bu girişim, Galatasaray için hayli maliyetli gibi görünüyor. Belçika Milli Takımı kadrosunda da yer alan Meunier, Brugge’de düzenli olarak forma giyiyor. Kulübüyle 2020 yılına kadar kontratı bulunan genç futbolcuyu, Avrupa devlerinin de takip ettiği belirtiliyor.

Wiel ve Rhijn...
Gündemdeki diğer sağ beklerden Van der Wiel’de, yüksek maliyet nedeniyle yeni bir gelişme yaşanmazken, Ajax’ın genç oyuncusu Rhijn, şu an itibariyle en güçlü aday olarak öne çıkıyor. Galatasaray Yönetimi, bu transferi de önümüzdeki hafta içinde sonuçlandırmak istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...