City atağa kalktı

City atağa kalktı

SPOR Haberleri

Gelecek sezon takımı Pep Guardiola'ya emanet edecek olan İngiliz devi transfer görüşmelerine başladı. Hedefte İlkay, Sane, İsco, Laporte var

Premier Lig'deki müthiş teknik direktör döngüsünde performansı en çok merak edilen isimlerin başında Pep Guardiola geliyor. Barcelona'nın ardından Bayern Münih'i çalıştıran Katalan hoca önümüzdeki sezondan itibaren Manchester City'yi devralacak. İlginç futbol taktikleri olan Guardiola'nın transferleri de şimdiden Ada'da gündeme oturmuş durumda. Guardiola'nın listesinde Borussia Dortmund'dan İlkay Gündoğan da bulunuyor. 

150 milyon Euro bütçe 
Manchester City yeni hocasına 150 milyon euro'luk bir bütçe ayırdı. Guardiola'nın bu paranın yarısını İlkay Gündoğan ile Schalke'den Sane için harcayağı öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcının hedefindeki diğer isimler Real Madrid'den İsco ve Athletic Bilbao'dan Laporte. Guardiola'nın Agüero, Yaya Toure ve Kompany üçlüsünün yanına yeni transferleri yerleştirerek yepyeni bir takım oluşturacağı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...