Trabzon ile görüşüyoruz

Trabzon ile görüşüyoruz

SPOR Haberleri

Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Kızıl, resmen açıkladı: Evet, Muhammet Demir için başkan Muharrem Usta görüştük. Ancak henüz anlaşmış değiliz. Muhammet ayrılabilir.

Gaziantepspor'un futbol şube sorumlusu Mustafa Kızıl, yıldız oyuncuları Muhammet Demir için Trabzonspor ile görüştüklerini açıkladı. Fenerbahçe'nin de menajer aracılığıyla Muhammet ile ilgilendiğini kaydeden Kızıl, "Ama ne Fenerbahçe ne de Galatasaray ile hiç görüşmemiz olmadı. Muhammet için Trabzonspor ile görüştük. Başkan Muharrem Usta ile Muhammet için konuştuk ama anlaştığımız bir şey yok. Sanırım birkaç kez daha görüşmemiz gerekebilir" ifadesini kullandı. 

Muhammet'i satabiliriz 
Ciddi bir teklif gelirse Muhammet'i satacaklarını dile getiren Kızıl, genç oyuncu Orkan Çınar'a da Trabzonspor'dan teklif olduğu iddialarını yalanladı. Kızıl, "Orkan, çok yetenekli bir oyuncu. Geleceğin yıldız adaylarından biri. Bize gelen hiçbir teklif yok. Bizimle devam edecek" diye konuştu.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...