Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lucescu heyecanı

Lucescu heyecanı

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı Usta, Lucescu ile yarın bir görüşme daha yapacak ve Rumen teknik adamın ekibi ve kendisinin maliyeti masaya yatırılacak

Trabzonspor'un takımın başına geçmesi için gün saydığı Rumen teknik adam Mircea Lucescu ile yarın bir görüşme daha yapılacak. Tecrübeli çalıştırıcının yönetimden istediği transfer bütçesinin yanı sıra kendisinin ve ekibinin alacağı ücret de bu görüşmede masaya yatırılacak, ayrıntılar netleşecek. Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'ten yıllık 6 milyon euro'ya yakın bir ücret alan Lucescu ve ekibinin Trabzonspor'dan da bu rakama yakın bir ücret talep ettiği öğrenildi. 

Sezon sonuna kadar Hami 
Lucescu 'nun Trabzonspor'a gelip gelmeyeceğinin de büyük oranda netleşeceği görüşmeden çıkacak sonuca göre yönetim, teknik ekip konusundaki yol haritasını netleştirecek. Lucescu'nun "Evet" demesi durumunda takım sezon sonuna kadar genç bir teknik adama emanet edilecek. Bu ismin ya Hami Mandıralı ya da Fatih Tekke olması bekleniyor. Mevcut teknik adam Sadi Tekelioğlu'nun ise Adanaspor ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçlarından sonra yeniden altyapıdaki görevine geri dönmesi planlanıyor. 

Usta: Yakında netleşir 
Başkan Muharrem Usta, Lucescu ile yaptıkları görüşmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Radyospor'a konuşan başkan Usta, yakın zamanda Lucescu konusunun sonuçlanacağını ifade ederek, "Başarı sadece hoca ve transferlerle gelmiyor. Aceleci olmamamız lazım. Herkes sabırlı olsun çünkü Lucescu'nun Ukrayna'dan ayrılacağını düşünüyorum. Ayrılırsa 1-2 hafta içerisinde bizimle bir yola başlayacak. Lucescu ismi sonrası birçok futbolcu bize gelmek istediğini bildirdi. Lucescu olmazsa Ramos ve benzeri hocalarla görüşmelerimiz var. Fakat aceleci olmak istemiyoruz. Hoca durumuna göre takımdan gönderilecek oyuncuları değerlendireceğiz" dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...