HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sur'da şehit olan polislerimiz memleketlerine uğurlandı

Düzenleyen: / Kaynak: IHA
Sur'da şehit olan polislerimiz memleketlerine uğurlandı
Sur, Diyarbakır, Haber

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / IHA

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde dün şehit olan 2 özel harekat polisinin naaşları, düzenlenen cenaze töreninin ardından memleketlerine uğurlandı.

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Sur ilçesinde dün düzenlenen operasyonda teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldıkları Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit düşen özel harekat polisleri Kenan Ardıç ve Orhan Dilekçi için cenaze töreni düzenlendi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene İl Valisi Hüseyin Aksoy, askeri erkan, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, bazı sivil toplum kuruluşlarını temsilcileri, vatandaşlar ve şehitlerin silah arkadaşları katıldı. 

Tören, şehitlerin naaşlarının alana getirilmesi ile başladı. Şehitlerin biyografilerinin okunmasının ardından konuşan Emniyet Müdürü Taşdan, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine de başsağlığı ve sabır dileyerek, terörle mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurguladı. 
Daha sonra şehitler için dua okundu. Ardından meslektaşları tarafından tekbirlerle omuzlanan şehitlerden Kenan Ardıç'ın naaşı memleketi Sivas'a, Orhan Dilekçi naaşı da memleketi Erzurum'a üzere konulduğu cenaze araçlarıyla havalimanına götürüldü. 

Düzenleyen:  - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Kaynak: IHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...