Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Merhum Ahmet Arvasi dualarla anıldı

Düzenleyen:
Merhum Ahmet Arvasi dualarla anıldı

YAŞAM Haberleri

İstanbul Ülkü Ocakları eğitim ve Kültür Vakfı, merhum S. Ahmet Arvasi’yi ölüm yıldönümünde kabri başında andı.

Ülkücü gençler, Türk-İslam davasının en önemli düşünürlerinden biri olarak gördükleri Ahmet Arvasi’yi Edirnekapı Mezarlığındaki kabri başında dualarla andı. İstanbul’da yoğun kar yağışına rağmen bir çok ülkücü gencin anma programına geldiği görüldü. Anma programına, İstanbul’daki Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı şubeleri, ocak başkanları, üniversite öğrencileri ve MHP yönetiminden çok sayıda katılım oldu. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından İstanbul Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Yıldırım bir konuşma yaptı.

Ahmet Yiğit Yıldırım, Türk-İslam ülküsünün yüce bir dava olduğunu belirterek bu davayı kıyamete kadar yaşatacaklarını söyledi. Ahmet Arvasi hocanın Türk milliyetçiliği hareketinin kilometre taşlarından biri olduğunu anlatan Yıldırım, şöyle konuştu: "Türk-İslam ülküsüne inanan kadrolar bir iman davasının neferidir. Ülkücüler bu uğurda binlerce şehit vermiştir. Arvasi’de yolumuzun yıldızlarından biridir." İstanbul Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, soğuk havaya rağmen kabristana gelerek büyüklerini unutmayan ülkücülere teşekkür etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...