Alkollü sürücünün katlettiği işçiler son yolculuğuna uğurlandı

Düzenleyen:
Alkollü sürücünün katlettiği işçiler son yolculuğuna uğurlandı

YAŞAM Haberleri

TEM Otoyolu Ümraniye mevkinde alkollü sürücünün çarpması sonucu hayatını kaybeden 3 kar temizlik personelinden Ali Can Gürkan ve Abdullah Ceylan son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde işçilerin yakınları ve mesai arkadaşlarının gözyaşları sel oldu.

TEM Otoyolu Ümraniye mevkiinde alkollü sürücünün çarpması sonucu hayatını kaybeden 3 kar temizlik personelinden Ali Can Gürkan ve Abdullah Ceylan için Beykoz Orta Çeşme Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. İki arkadaşın, cenaze törenine aileleri, yakınları ve arkadaşları katıldı. Cenaze töreninde feci şekilde hayatlarını kaybeden işçilerin ailelerinin gözyaşları sel oldu. İki işçinin de 3 çocuk babası olduğu öğrenilirken, yoğun kar yağışı altında kılınan öğle namazının ardından Ali Can Gürkan, Tokay köy mezarlığına, Abdullah Ceylan ise Yuşa Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

“ALKOL YASAĞI ÇIKTI HERKES HOP OTURDU HOP KALKTI” 
Abdullah Ceylanın abisi Atilla Ceylan, “Bizim canımız yandı, alkol yasağı çıktığında millet hop oturup hop kalktı. Bugün bana yarın sana Allah onun da ocağına ateş düşürsün. Neden devletimiz bunu yasakladığında karşı geliyorsunuz. Mevlam bile yasak demiş neden karşı geliyorsunuz. Yalvarıyorum başkasının canı yanmasın” dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...