Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tuzaklanan bomba silahla imha edildi

Düzenleyen:
Tuzaklanan bomba silahla imha edildi

GÜNDEM Haberleri

Mardin'de PKK'lıların karayolundaki menfeze tüpler içinde tuzakladığı patlayıcı, polis tarafından silahla ateş açılarak imha edildi.

Şiddetli patlamada çevredeki bazı ev ve işyerlerinde hasar meydana geldi. Nusaybin'in İpek Yolu Mahallesi Midyat karayolu üzerinde menfeze konulmuş 2 mutfak tüpü gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine frekans karıştırıcı jammerli araçlarla giden polis ekipleri karayolunu trafiğe kapatıp, çevrede zırhlı araçlarla güvenlik önlemi aldı. Yapılan incelemede tüplere patlayıcı tuzaklandığı belirlendi. Gerekli önlemler alındıktan sonra polis araçlarından mahalle sakinlerine, 'Camlarınızı açın ve evlerin arka odalarına geçin. Patlayıcı imha edilecek' anonsu yapıldı.

Daha sonra patlayıcı tuzaklı tüplere zırhlı araçtan ateş açılarak imha edildi. Şiddetli patlamada çevrede bulunan binalarda, araçlarda ve işyerlerinde hasar meydana geldi. Patlamada elektrik tellerinin kopması nedeniyle mahallede bir süre elektrik kesintisi yaşandı. Polis, karayolunda geniş güvenlik önlemleri alarak başka patlayıcı olup olmadığını araştırdı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...