Wesley Sneijder'den insanlık dersi!

Düzenleyen: / Kaynak: Milliyet
Wesley Sneijder'den insanlık dersi!

SPOR Haberleri  / Milliyet

Hollanda'dan sınır dışı edilmesine karar verilen Christian Gandu, Galatasaraylı Wesley Sneijder'in çabalarıyla ülkede kalmayı başardı.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, ülkesinde verdiği bürokratik mücadeleden galip çıktı. Kongolu oyuncu Christian Gandu, oturma izni olmadığı gerekçesiyle Hollanda'dan sınır dışı edilmek istenmiş, Sneijder Adalet Bakanlığı Göç ve Vatandaşlık Servisi'nin kararını 'ayıp' olarak nitelendirmişti.

30 yaşındaki futbolcunun girişimleri sonuç verdi ve Sneijder, Kongolu futbolcunun sınır dışı edilmesini engelledi. Gandu'nun kalıcı oturma izni almayı başardığı ve sınır dışı edilmekten kurtulduğu belirtildi.

Utrecht'ten yetişti

Hollanda'ya 9 yaşındayken bir göçmen olarak Christian Gandu, Sneijder'in de yetiştiği Utrecht Kulübü'nün altyapısında futbola başlamış, dört maçta Hollanda U-15 Milli Takımı'nın formasını giymişti. Eğer Hollanda makamlarının kararı geri çevrilemese, 23 yaşındaki oyuncu ülkeden gönderilecekti

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...