Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ağrı Valisi: Amaçları Kürtleri dinsizleştirmek

Düzenleyen:
Ağrı Valisi: Amaçları Kürtleri dinsizleştirmek

GÜNDEM Haberleri

Ağrı'da vatandaşlarla kahvaltıda bir araya gelen Vali Musa Işın, terör örgütü PKK'nın amacının Kürtleri dinsizleştirmek olduğunu bildirdi.

Vali Musa Işın, eşi Tuba Işın ile birlikte Cumhuriyet Mahallesinde vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi. Her hafta sonucu bir mahellede yurttaşlarla beraber olan Vali Musa Işın, bir süre sohbet etti.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Işın, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Bu halk Müslüman, dindar, namusuna düşkün ve samimidir. Kürtlerin çok güzel meziyetleri var. Ama bunlar dünyada ve Türkiye'de Kürtler gaddardır imajı çizdiler. Bunu yapanlar Kürtlere düşmanlıktan başka hiçbir şey yapmamaktadırlar. PKK'nın projesinin amacı Kürtleri dinsizleştirmektir. Devlet olarak insanlarımızın huzurlu ve müreffeh bir hayat tarzını idame etmeleri için gayret gösteriyoruz. Sizler mutlu olursanız bizler de mutlu oluruz. Allah katletmeyi ve öldürmeyi, başkalarının namusuna el atmayı, başkasından haraç almayı, kimsenin malına ve mülküne tecavüz etmeyi yasaklamıştır. Adam öldürüyorlar, onun bunun malına tecavüz ediyorlar, kız ve erkek çocuklarını ayırt etmeksizin dağa götürüyorlar. Esnafı haraca bağlamış ve toplumu huzursuz etmişlerdi. Buradan iki kız çocuğunu dağa götürdüler. Lisede okuyan çocukları dağa götürüyorlar. Geçenlerde iki kişi geldi teslim oldu. Dağda boylarından büyük silahlar veriliyor bu çocuklara. Yazık günah değil mi onlara? Siz çocuklarınızı okumaları için bin bir türlü emekle büyütüyorsunuz ve bu insanlıktan çıkmış, canavarlaşmış anarşistler, gelip çocuklarınızı elinizden alıp götürüyor."

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...