İbrahim Üzülmez'den Cavcav açıklaması!

/ Kaynak: Habertürk
İbrahim Üzülmez'den Cavcav açıklaması!

SPOR Haberleri  / Habertürk

Bu sezon 5 hoca eskiten başkan İlhan Cavcav ile para bile konuşmadan anlaştıklarını belirten Üzülmez, “Herhangi bir korkum olsa imza atmazdım. Bu görev benim için büyük bir fırsat. 6 maçla Süper Lig’e hoca oldum” dedi.

Sadece Türkiye’de değil, dünya çapında bir üne sahip artık Gençlerbirliği! Nedeni ise üst üste ‘eskittiği’ teknik adamlar... Son olarak Yılmaz Vural’ın sadece 5 gün görev yapması, dünya basınında da haber olmuştu. ‘Hoca değirmeni’ G.Birliği’nin bu sezonki 6. hocası İbrahim Üzülmez, düşüncelerini anlattı.
Genç çalıştırıcı “Eğer Cavcav’dan korksam imza atmazdım” dedi. Başkent ekibiyle anlaşma sürecini anlatan Üzülmez, “İlhan Başkan ile oturduk, konuştuk. Bana güvendiğini, Elazığspor’daki performansımı takdir ettiğini söyledi ve ben de o güveni çok net bir şekilde hissettim. O yüzden görevi kabul ettim. Başkanımız transfer yapılacağının da sözünü verdi. Daha önce burada görev yapmış olan bütün hocalara saygı duyuyorum. Onlar benim ağabeylerim, ustalarım. 6 maçla Süper Lig’e hoca oldum. Bu görev benim için çok büyük bir fırsat. Bunu kaçıramazdım. Sahada kendimi kanıtladım. Teknik adam olarak da başarılı olacağıma inanıyorum. Başarılı olursam, önümün açık olacağını da biliyorum. Olamazsam da başıma neler geleceğinin farkındayım. Gereğini yaparım. Elazığspor’da 6 maç görev yaptım ve takımı kısa sürede liderliğe taşıdım. Burada da devamını getireceğim. Kendime güvenim tam” ifadelerini kullandı.

TRANSFERDE ROTA PEDRO VE SERDAR
G.Birliği’nin yeni hocası İbrahim Üzülmez, transfer çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Beşiktaş ile çok iyi ilişkileri olduğunu ifade eden Üzülmez, “Pedro Franco ve Serdar Kurtuluş bize uygun isimler. Orta noktayı bulmaya çalışacağız” dedi. 

SPOR
Kaynak: Habertürk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...