Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'u seçtik çünkü...

İstanbul'u seçtik çünkü...

SPOR Haberleri

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu, All-Star 2016'yı salonların kapasitesinin farklı olması nedeniyle İzmir yerine İstanbul'da düzenleme kararı aldıklarını söyledi.

Türkoğlu, TBF'nin internet sitesine yaptığı açıklamayla, 23-24 Ocak tarihlerinde Spor Toto Basketbol Ligi'nin yıldızlarının mücadele edeceği organizasyonun İstanbul'a alınmasının nedenlerini bildirdi.

All-Star'ı İzmir veya İstanbul'da düzenleme kararınını daha önce aldıklarını aktaran Türkoğlu, "Organizasyonu, İzmir yerine İstanbul'da gerçekleştirmeyi düşünmemizde, Ülker Sports Arena'nın Halkapınar Spor Salonu'na nazaran kapasitesinin daha yüksek olması ve bu önemli etkinliği daha fazla seyirci kitlesinin yerinde takip edeceği gerçeği TBF Yönetim Kurulu olarak bu kararı almamızda etken oldu" ifadelerini kullandı.

İzmir'in basketbola büyük destek verdiğini belirten Türkoğlu, açıklamasını şöyle tamamladı:

"İzmir şehrimizin bu spora olan gönül bağı çığ gibi büyüyerek bizleri her zaman memnun etmiştir. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak İzmir ve çevre illerinde daha önce de gerçekleştirdiğimiz organizasyonlar gibi önümüzdeki dönemlerde de etkinliklerin bu bölgede gerçekleşmesi için planlamalar yapmaktayız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...