Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bitlis'te tek katlı evler kayboldu

Düzenleyen:
Bitlis'te tek katlı evler kayboldu

YAŞAM Haberleri

Bitlis’te etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kent merkezindeki tek katlı evler ile arabalar adeta kara gömüldü.

Kış mevsiminin çetin geçtiği ve Türkiye’de en fazla kar yağışı alan Bitlis’te, günlerdir devam eden yoğun kar yağışı ve tipi yaşamı olumsuz etkiledi. Kar yağışının yoğun yaşandığı Bitlis’te, Hüsrevpaşa Mahallesi’ndeki tek katlı evler ile arabalar kar altında kaldı. Mahalledeki vatandaşlar, kapla kaplı evlerine girebilmek için güç anlar yaşarken, Bitlis’in Rahva bölgesinde de bazı vatandaşlar kar altındaki araçlarını bulmakta zorlandı.
Bitlis'te tek katlı evler kayboldu

Kar esaretinin yaşandığı mahallede vatandaşlar, küreklerle evlerinin yollarını açmaya çalıştı. Mahallede oturan vatandaşlardan Halil Güneri, her yıl Bitlis’e çok fazla kar yağdığını belirterek, "Her kış kar altında yaşıyoruz. Bitlis’e çok fazla kar yağıyor. Kar yağışından dolayı araçlarımızı çıkaramıyoruz. Şimdiye kadar ilimize yaklaşık 2 metre kar yağdı" dedi.
Bitlis'te tek katlı evler kayboldu

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...