Nöbetçi golcü: Walter

Nöbetçi golcü: Walter

SPOR Haberleri

Moussa Sow'un gidişinin ardından alternatifsiz kalan Kanarya aradığı 3. golcüyü Brezilya'dan almayı düşünüyor. Pereira, Porto'dan öğrencisi Walter'e kancayı attı

Sezonun ilk yarısını Beşiktaş'ın 1 puan gerisinde bitiren F.Bahçe hem lig hem de Avrupa'daki hedeflerini kovalarken sıkıntıya düşmemek adına 3. forvet arıyordu. Moussa Sow'un sezon başında takımdan ayrılmasının ardından hem ileri uçta hem de kanatlarda oynayabilecek bir oyuncu peşine düşen Kanarya bu ismi de Brezilya'da buldu: Walter Henrique... 26 yaşındaki futbolcu ile ilk teması teknik direktör Vitor Pereira kurdu. Portekizli hoca Porto'dan tanıdığı eski öğrencisi ile oturup tüm şartları konuştu. 

Avrupa'ya dönmeyi istiyor 
Walter ile görüşen Pereira, Atletico Paranaense'de forma giyen futbolcuya yedek kalmayı sorun etmemesi halinde transferinin gerçekleşebileceğini anlattı. Portekizli çalıştırıcı sakatlık veya ceza olmadığı sürece ligin ilk yarısında çok memnun olduğu 11'inden taviz vermeyeceğini belirtti. Pereira, Walter'e fikrini sorduğunda ise "Yedek oturmayı hiçbir oyuncu istemez ama kariyerimi Avrupa'da sürdürmek istiyorum" cevabı aldığı öğrenildi. Eski oyuncusundan olumlu yanıt alan Pereira'nın yönetime sunacağı rapor sonrası sarı-lacivertli kulüp Walter ile masaya oturacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...