Niasse bombası

Niasse bombası

SPOR Haberleri

Sport Express, Trabzonspor'un Oumar Nisasse için Lokomotiv Moskova'ya 5 milyon euro önerdiğini iddia etti. Sol bek Denisov ise 'pahalı' geldi

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor için Rusya'dan bomba iddia geldi. Sport Express gazetesi, bordo-mavili takımın Lokomotiv Moskova'nın yıldızı Oumar Niasse için teklif yaptığını duyurdu. İtalyan gazeteci Matteo Pedroza'ya dayandırılan haberde, Karadeniz ekibinin Chelsea'nin de gündeminde yer alan Senegalli golcü için 5 milyon euro önerdiği belirtildi. 

Denisov'la görüştük 
Trabzonspor'un ilgilendiği bir diğer Lokomotiv Moskova'lı oyuncu Vitali Denisov içinse futbol koordinatörü Yılmaz Büyükaydın'dan açıklama geldi. Büyükaydın, "Denisov ile görüştük. Ancak fiyatı çok yüksek. Bu paraları ona vermemiz mümkün değil" dedi. İndirim yapılırsa Denisov tekrar gündeme alınacak. 

Büyükaydın: Çok titiziz 
Kulübün önünde çok ciddi bir borcun bulunduğunu hatırlatan Büyükaydın, "Önce bu takımı bu enkazdan kurtarmamız gerekiyor. Bu yüzden transferde çok titiz davranıyoruz. Kadroda düşünmediğimiz oyuncuları gönderebilirsek, yerlerine yeni transferler yapacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...