Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başkent’te gaz kuyruğu

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Başkent’te gaz kuyruğu

Ekonomi Haberleri  / iha

Soğuk havanın etkisini iyice artırdığı Başkent’te, son günlerde 70’li yılları andıran gaz kuyruklarına benzer görüntüler yaşanıyor.

Başkent’te soğuk havanın etkisini artırdığı kış günlerinde vatandaşlar, doğalgaz alabilmek için saatlerce kuyrukta beklemek zorunda kaldı. Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş.’den doğalgaz almak isteyen vatandaşların oluşturduğu, metrelerce uzunluğu bulan gaz kuyruğunun görüntüsü, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kontör kartlarıyla yapılan gaz satışı kapsamında özellikle Etimesgut ilçesindeki Optimum AVM’nin zemin katında bulunan Başkent Doğalgaz A.Ş. gişesinde yoğunluk yaşandı. Sabahın erken saatlerinden bu yana kuyruğa giren yaklaşık 500-600 kişi, sadece bir kişinin görev yaptığı gişeden gaz almaya çalışıyor.

Yetersiz olan gişede mesainin saat 18.00’da sona ermesi gaz alamayacaklarını söyleyen bazı vatandaşlarla alışveriş merkezinin güvenlik görevlileri arasında zaman zaman tartışmalara neden oldu. Optimum AVM’de kuyruğa giren vatandaşların yarısının bugün için doğalgazsız kaldığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...