Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Luce baş döndürdü

Düzenleyen:
Luce baş döndürdü

SPOR Haberleri

İsimsiz Brezilyalı oyuncuları Shakhtar'da vitrine çıkarıp para kazandırdığını söyleyen Lucescu, Başkan Usta'ya kabarık bir liste sundu

Trabzonspor'un önümüzdeki sezon takımı emanet etmeyi düşündüğü Rumen teknik adam Mircea Lucescu, Başkan Muharrem Usta'yla temaslarını sürdürüyor.  Shakhtar'dan ancak bir takımın başına CEO olarak geçmesi halinde ayrılacağını belirten Lucescu, şampiyonluk için iddialı bir takım kurulması durumunda böyle bir görevi kabul edeceğini söyledi. Bunun için de yapılması gerekenleri sıralayan Rumen teknik adam, transferden, takım yapılanmasına kadar bir dizi taleplerde bulundu. Trabzonspor'u Türkiye'nin Shakhtar'ı yapabileceklerini anlatan Lucecu, 3-4 sene içinde Avrupa'ya yıldız ihraç eden bir takım durumuna gelebileceklerini söyledi. 
Alan değil satan kulüp olmalıyız
İsimsiz ama kaliteli Brezilyalı oyuncuları Shakhtar'da vitrine çıkarıp Avrupa pazarına kazandırdıklarının altını çizen Lucescu, kısa sürede Trabzonspor'un da 'alan değil satan kulüp' haline geleceğinin sözünü verdi. Lucescu, kendisinin kurduğu scout ekibinin hazırladığı bir listeyi de paylaşıp bunlardan en az 3-4'ünün alınması gerektiğini söyledi. Malcom, Gerson, Luan, Caio, Luciano, Clayton gibi şu anda adı duyulmamış oyuncuları alabileceklerini belirten Lucescu, bu futbolcuları birkaç yıl sonra büyük paralara satabileceklerini ifade etti. Lucescu'nun fikirlerinden etkilenen Usta'nın takımı tamamen Rumen teknik adama emanet etmek istediği öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...