Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polat: İlk 11'i ben yaptım

Düzenleyen:
Polat: İlk 11'i ben yaptım

SPOR Haberleri

Galatasaray’ın eski başkanı, “2008’de Feldkamp gidince sezona Cevat Güler’le devam ettik. Çoğu kez ilk 11’i ben oluşturdum ve şampiyonluk geldi” dedi

Son dönemde Galatasaray’da gündeme gelmeye başlayan Adnan Polat, önemli açıklamalarda bulundu. Habertürk TV’ye konuşan Polat, 2008 yılındaki şampiyonlukla ilgili hiç bilinmeyenleri anlattı ve “2008'de müthiş bir başarı yaşadım. Cevat Güler'le iyi bir takım havası yakalamıştık. Hatta sık sık ilk 11'i benim yaptığım oldu. Hakan Şükür ve Hasan Şaş konuşmaları yapıyordu. Herkes taşın altına elini koyuyordu ve başarı geldi” diye konuştu. Polat şike süreci ile ilgili olarak da “Düşen zaten düşmüş... 'Bir tekme de ben atayım' mantığı doğru değil. O dönem yaşananları Fenerbahçe başkanına şike iması yaparak söylemek doğru değil. Bence fırsat kaçtı o zamanlar... İki kulübün arası düzelebilirdi. Yargı ne yapacaksa yapsın o ayrı ama düşene vurmak da doğru değildi” vurgusunu yaptı. Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, son dönemde sarı-kırmızılıların bozulan mali durumu için çarpıcı konuştu.
Kulüpte hırsızlık yaptılar
Polat, “Biz Alp Yalman'la beraber 1996 yılında Galatasaray yönetimini sıfır borçla Faruk Süren Yönetimi'ne teslim ettik. Ben buradan Dursun Özbek'e sesleniyorum. Galatasaray'ın son 20 yılını inceletsinler. Neler olmuş bu kulüpte. Biz son dönemimizde bir inceleme başlattık ve kulüpte hırsızlık yapan 39 kişiyi tespit edip görevden uzaklaştırdık. Bu kişilerin listesini Ünal Aysal'a da verdim ‘Bunları bir daha işe almayın’ dedim. Daha sonra gördüm ki bazıları yine geldi.  Bu listenin kopyası bende yok. Eğer kaybolmadıysa kulüpteki belgelerin içinde yer alıyor olması lazım” şeklinde konuştu. Polat, “Biz den çok güzel bir miras aldılar ve bonkörce harcadılar. Ben kayıp-kaçak da olduğuna inanıyorum. Aysal döneminde 2 şampiyonluk varsa, benim dönemimde de var. Nedir yani?” diyerek tepkisini dile getirdi. Sarı-kırmızılıların eski başkanı son olarak da “Şike sürecinde Fenerbahçe taraftarı ve camiasının Aziz Yıldırım'ın arkasında duruşunu takdire şayan buldum. Benzer bir şey benim başıma gelse, taraftar dururdu ama camia için aynısını söyleyemem” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...