Melih Gökçek duyurdu: 3 milyona ulaştık

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Melih Gökçek duyurdu: 3 milyona ulaştık

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, Twitter hesabındaki takipçi sayısı 3 milyonu aştı.

Sosyal medya ağı Twitter’ı en etkin şekilde kullanan siyasetçilerden biri olan, takipçileriyle birebir diyalogları, gündeme ilişkin önemli açıklamaları, duyuruları ve değerlendirmeleriyle fenomen haline gelen Gökçek’in 2016 yılının ilk günü takipçi sayısı 3 milyonu buldu. Gökçek, bu gelişmeyi, “Twitter’da 3.000.000’a ulaştık... Twitter yemeğini Allah izin verirse Ocak ayı içinde yapmayı düşünüyoruz” twit’i ile duyurdu.

Twitter’a katıldığı 9 Ocak 2011 tarihinden itibaren attığı twit’ler ve çoğu gençlerden oluşan takipçileriyle birebir kurduğu diyalog ve sohbetlerle gündem oluşturan Başkan Gökçek, takipçileriyle yemekli toplantılarda da bir araya gelerek, çeşitli konularda bilgi alışverişlerinde bulunuyor, görüşlerini soruyor.

"SOSYAL MEDYA AĞININ ÖRNEK SİYASETÇİSİ"

İki yıl üst üste ABD’nin saygın internet ve teknoloji kuruluşlarından Internet Marketing Association tarafından Dünyada Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Belediye Başkanı ödülüne layık görülen Gökçek, her gün artan takipçi sayısı ve attığı mesajlarla, Twitter’ın örnek siyasetçisi oldu.

Yerel yöneticiler arasında Twitter’ı en etkin şekilde kullanan belediye başkanı olarak dikkat çeken Gökçek, birçok parti liderinin üstündeki takipçi sayısıyla da dikkat çekiyor.

Bugün itibariyle takipçi sayısı 3 milyon 5 bin 223’e ulaşan Başkan Gökçek, takipçileriyle kurduğu sıcak ve bilgilendirici diyaloglarının yanı sıra Twitter’ı hakaret ve küfür etme aracı olarak kullanan bazı takipçilere karşı verdiği mücadeleyle öne çıkıyor.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...