Dolar/TL yaklaşık iki haftanın en yükseğini gördü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Dolar/TL yaklaşık iki haftanın en yükseğini gördü

Ekonomi Haberleri  / AA

Suudi Arabistan ile İran arasında yaşanan gerginlik ve küresel piyasalardaki negatif seyrin etkisiyle dolar/TL yaklaşık 2 haftanın en yüksek seviyesi olan 2,9502'yi gördü.

Suudi Arabistan ile İran arasında yaşanan gerginlik ve küresel piyasalardaki negatif seyrin etkisiyle dolar/TL yaklaşık 2 haftanın en yüksek seviyesi olan 2,9502'yi gördü. Yeni yılın ilk işlem gününe Suudi Arabistan ve İran arasındaki gerginlikle 2,93 seviyesinden başlayan dolar/TL, Çin'de açıklanan imalat sanayi (PMI) verisinin beklentilerin altında kalması ve yurt içinde yıllık enflasyonun beklentilerin üzerinde artmasıyla yükselişe geçti. Gün içinde 2,9502 ile yaklaşık iki haftanın en yüksek seviyesini gören dolar/TL, şu dakikalarda 2,9475'ten alıcı bulurken, avro/TL ise en yüksek 3,2279'u gördükten sonra 3,2210'dan işlem görüyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...