İGDAŞ'tan facia açıklaması geldi

Düzenleyen:
İGDAŞ'tan facia açıklaması geldi

YAŞAM Haberleri

İGDAŞ'tan Gaziosmanpaşa'da anne ve 3 çocuğunun hayatını kaybettiği doğalgaz faciasıyla ilgili yapılan açıklamada, şofben ve bacanın uygunsuz bağlandığı belirtildi.

İGDAŞ ekipleri, Gaziosmanpaşa'da anne ve 3 çocuğunun hayatını kaybettiği doğalgaz faciası ile ilgili ilk incelemelerini tamamladı. İGDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, "Gece 01.40’ta 187 Doğalgaz Acil Hattı’na gelen ihbar üzerine olay yerine giden İGDAŞ ekiplerinin yaptıkları ilk incelemede, şofbenin ve bacasının İGDAŞ’ın bilgisi dışında uygunsuz bir şekilde bağlandığı tespit edilmiştir. Ayrıca şofbenin bağlandığı ortamda menfez de bulunmadığı görülmüştür. Bununla birlikte ortamın havalandırıldığının belirtilmesine rağmen, yüksek oranda karbonmonoksit (bacagazı) ölçülmüştür. Şofbenin bacasından sızan karbonmonoksit gazının zehirlenmeye sebep olduğu düşünülmektedir. Söz konusu adreste meydana gelen olayın kesin nedeni, yapılacak adli soruşturma sonucunda netlik kazanacaktır. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz" denildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...