Diyarbakır'da iş adamlarını haraca bağlayan çete lideri yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Diyarbakır'da iş adamlarını haraca bağlayan çete lideri yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'da güvenlik kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda iş adamlarını haraca bağladığı tespit edilen terör örgütü PKK destekçisi çete lideri ile YDG-H Lice sorumlusu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, terör örgütü ve yandaşlarına yönelik operasyon düzenleyen güvenlik kuvvetleri tarafından yapılan çalışmada iş adamlarını haraca bağladığı tespit edilen PKK destekçisi çete lideri olduğu bildirilen M.A. isimli bir kişi, Lice YDG-H sorumlusuyla birlikte yakalandı. Yaklaşık 9 aydır polisten kaçan M. A.’nın, iş adamlarını ölümle tehdit ederek, aldığı paralarının bir kısmını örgüte aktardığı öğrenildi. Dün akşam saatlerinde Bağlar ilçesi Göletli Park civarında yakalanan Musa A.’nın, ifadesi alınmak üzere Terörle Mücadele Şubesi’ne götürüldüğü öğrenildi.
Diyarbakır'da iş adamlarını haraca bağlayan çete lideri yakalandı

ÜZERİNDE MÜHİMMAT VE ÇELİK YELEK ÇIKTI
Öte yandan “Rambo” lakabıyla bilinen M. A.’nın üzerinde yapılan aramada çelik yelek, 2 adet el bombası, bir adet silah ve 3 adet şarjör çıktı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...