Kamp programı belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Kamp programı belli oldu

SPOR Haberleri  / iha

Galatasaray, sezonun ikinci yarısı öncesindeki kamp çalışmalarını Antalya Belek’te gerçekleştirecek.

Kamp çalışmaları kapsamında, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 3. haftasında Türk Telekom Arena’da 9 Ocak Cumartesi akşamı oynanacak Karşıyaka maçının ardından Antalya’ya hareket edecek olan sarı-kırmızılılar, 15 Ocak Cuma günü İstanbul’a dönecek. Galatasaray’ın, Ziraat Türkiye Kupası’nda Karşıyaka ile 12 Ocak Salı günü deplasmanda oynanacak maç için ise, İzmir’e gittikten sonra Antalya’ya geri dönerek kamp çalışmalarını Belek’te sürdüreceği belirtildi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR.

Galatasaray, sezonun ikinci yarı hazırlıklarını bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde koşu, tempo ve sürat ağırlıklı fiziksel bir çalışma gerçekleştiren sarı-kırmızılı futbolcular, son bölümde yapılan soğuma hareketlerinin ardından çalışmalarını tamamladı. Antrenmana izinli olan Fernando Muslera, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Aurelien Chedjou ve Tarık Çamdal katılmadı. Jason Denayer ve Selçuk İnan ise antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Sağ alt arka adalesinde zorlanma tespit edilen Sabri Sarıoğlu’nun tedavisine başlandığı öğrenilirken, Burak Yılmaz ise antrenmanın ilk bölümündeki ısınma hareketleri esnasında takımla birlikte çalıştıktan sonra, sahada kondisyoner eşliğinde koşu, salonda da kuvvet çalışması gerçekleştirdi. Hamit Altıntop da, takımdan ayrı salonda özel bir çalışma gerçekleştirdi.

Galatasaray, ikinci yarı hazırlıklarına yarın sabah saat 11.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...