Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Davutoğlu ile MHP Genel Başkanı Bahçeli bir araya geldi

Düzenleyen:
Başbakan Davutoğlu ile MHP Genel Başkanı Bahçeli bir araya geldi

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Davutoğlu, yeni anayasa, TBMM İçtüzüğü, bütçe ve reformlarla ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere MHP Genel Başkanı Bahçeli ile Meclis'te bir araya geldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni anayasa, TBMM İçtüzüğü, bütçe ve reformlarla ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. 

Bahçeli'nin Meclis'teki makamında gerekleşen görüşme, saat 14.08'de başladı. Bahçeli, Davutoğlu ve beraberindekileri makamının girişinde kapıda karşıladı. Davutoğlu ve Bahçeli, foto muhabirlerine poz verdi.

Davutoğlu'na görüşmede, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı eşlik ediyor. 

Görüşmeye, Bahçeli ile MHP genel başkan yardımcıları Semih Yalçın ve Oktay Öztürk, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ile MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural katılıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...